×

پکیج دوربین مداربسته آنالوگ

vida
08 سپتامبر 2021
زمان مطالعه را وارد کنید دقیقه زمان برای مطالعه
پکیج دوربین مداربسته آنالوگ

در عصری که ما در آن زندگی می کنیم، شاهد چشمگیر پیشرفت تکنولوژی هستم. دراین میان امنیت یکی از بخش های مهم زندگی به حساب می آید.

در زمان های قدیم به دلیل نبود امنیت مشکلات زیادی به وجود می آمد؛ اما امروزه با به وجود آمدن انواع دوربین های مداربسته می توانید امنیت محل کار، خانه و …  را به راحتی و بدون هیچ نگرانی تامین کنید.

در این مقاله ما قصد داریم درمورد پکیج دوربین مداربسته آنالوگ صحبت کنیم، برای آشنایی بیشتر در با دوربین های آنالوگ، انواع دوربین های آنالوگ و مزایا و معایب آن ها در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

دوربین مدار بسته آنالوگ چیست؟

دوربین های مداربسته آنالوگ مجموعه ای از ویژگی های امنیتی هستند که سال ها است در بازار وجود دارند و یکی از قدیمی ترین دوربین های مداربسته در این صنعت محسوب می شوند.

دوربین های مدار بسته آنالوگ تصاویر را با دستگاه ضبط دیجیتال ضبط می کنند تا به فرمت دیجیتال تبدیل شوند. این دوربین مدار بسته با استفاده از سنسور های تصویر CCD برای تبدیل تصاویر به فرم دیجیتال برای پردازش کار می کند، اما قبل از ارسال فیلم، باید به آنالوگ تبدیل شود. دوربین های مدار بسته آنالوگ چگونه کار می کنند؟

 دوربین های مدار بسته آنالوگ چگونه کار می کنند؟

این دوربین ها با امواج آنالوگ کار می کنند و کیفیت تصاویر ثبت شده در آن ها بستگی به امواج آنالوگ دارد و هنگام ارسال ویدئو ها به صورت بی سیم، از محدوده فرکانسی امواج آنالوگ استفاده می شود.

امواج آنالوگ همیشه تحت تأثیر نویز قرار می گیرند، بنابراین نوع کابل هایی که برای آن ها استفاده می شود تأثیر مستقیمی بر سطح وضوح تصاویر خروجی دوربین دارد.

دوربین های مدار بسته آنالوگ دارای TVL (TVL) محدود هستند، اما برای اهداف نظارتی، رزولوشن آنالوگ ۱٫۳ مگاپیکسلی کافی است. کیفیت نهایی ویدئو توسط DVR ها یا مانیتور ها با استفاده از کابل های کواکسیال مانند RG59، که تصاویر را ضبط می کند، ارائه می شود. برای این کار باید ضبط کننده و نرم افزار خاصی خریداری کنید.

 

از دوربین آنالوگ در کجا ها استفاده می شود؟

استفاده از دوربین مدار بسته آنالوگ برای ایجاد سیستم های نظارت تصویری کوچک منطقی است. به عنوان مثال، برای سیستم های امنیتی خانگی، فروشگاه های خرده فروشی، مشاغل کوچک و متوسط ​​، استفاده از دوربین های آنالوگ باعث صرفه جویی در هزینه می شود، که اغلب برای کاربر هایی که در این شغل ها درحال فعالیت هستند اولویت دارد.

شکی نیست که یک سیستم دوربین مداربسته IP تصویری با وضوح بسیار بالا تر و جزئیات بهتر از یک سیستم آنالوگ ارائه می دهد. هزاران دوربین مداربسته آنالوگ در حال حاضر در سراسر کشور نصب شده است و بسیاری از مشاغل ممکن است تصمیم به ارتقاء به دوربین مدار بسته IP بگیرند، اما دوربین مدار بسته آنالوگ هنوز بزرگ ترین مزیت برای بسیاری از مشاغل است.

از دوربین های آنالوگ نیز می توان به روش های جدید و به عنوان “ترکیبی” استفاده کرد. در یک سیستم مدار بسته ترکیبی، می توان از دوربین های مدار بسته آنالوگ و IP به طور هم زمان استفاده کرد.

همچنین استفاده از رمزگذار های ویدئویی شبکه، تبدیل خروجی دوربین آنالوگ به سیگنال دیجیتال را بدون نیاز به سرمایه گذاری و خرید دوربین های جدید آسان می کند. با این کار، شما در واقع دوربین های آنالوگ را به دوربین های IP تبدیل می کنید. (این را می توان با مبدل دوربین آنالوگ به ip نیز انجام داد)

انواع دوربین های مدار بسته آنالوگ

انواع دوربین های مدار بسته آنالوگ

انواع مختلفی از دوربین های مدار بسته آنالوگ وجود دارد و اطلاعات زیادی در مورد آن ها برای انتخاب بهترین گزینه نیز وجود دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم.

انواع مختلفی از دوربین های آنالوگ از نظر شکل و کاربرد وجود دارد که می تواند برای محافظت از محل کار یا خانه شما مناسب باشد. اما در ادامه، می خواهیم طبقه بندی انواع مختلف دوربین های مدار بسته آنالوگ با توجه به کیفیت تصاویر آن ها را بررسی کنیم:

دوربین آنالوگ معمولی

رزولوشن سنتی دوربین مدار بسته آنالوگ می تواند به ۹۶۰ * ۴۸۰ پیکسل برسد. وقتی تصویری با رزولوشن ۹۶۰ * ۴۸۰ را بر روی مانیتور استاندارد با وضوح ۱۰۸۰ * ۱۹۲۰ مشاهده می کنید، باید تصویر را برش داده و متناسب با صفحه نمایش ایجاد کرده و تصویری تار و متمرکز به وجود می آید.

دوربین آنالوگ با کیفیت بالا HD

به زبان ساده، دوربین آنالوگ HD دوربینی است که می تواند از کابل های کواکسیال برای خروجی تصویر با وضوح بالا تا هشت مگاپیکسل (۲۴۴۸ * ۳۲۴۸) استفاده کند.

در این حالت، برای مشاهده تصویر روی مانیتور، نیازی به کشش تصویر ندارید. معمولا از دوربین های امنیتی هشت مگاپیکسلی برای مشاهده فضا های بزرگ مانند پارکینگ ها استفاده می شود. زیرا قادر به بزرگنمایی تصویر ۴K دیجیتالی است و تصویری واضح و دقیق ارائه می دهد.

دوربین های HD آنالوگ با سیستم های سنتی آنالوگ با وضوح پایین سازگار نیستند. زیرا از انواع مختلف فشرده سازی ویدئو برای انتقال سیگنال ویدئویی استفاده می کنند.

دوربین HD آنالوگ برای سیستم های نظارت تصویری به کیفیت HD نیاز دارند. اما ممکن است به ویژگی های پیشرفته دوربین های IP نیازی نداشته باشند. برای استفاده از دوربین های آنالوگ HD جدید در سیستم دوربین مداربسته موجود باید از DVR HD  استفاده کنید.

مطلب مرتبط: راهنمای کامل کابل های دوربین مداربسته

فرمت های مختلف ویدئویی HD آنالوگ

فرمت های مختلف دوربین مدار بسته آنالوگ HD عبارتند از: AHD، ccHDtv، HD-CVI، HD-MDI، HD-SDI، HD-TVI.

این فناوری های جدید از انتقال فیلم با کیفیت بالا از طریق کابل کواکسیال پشتیبانی می کند. در میان این فرمت ها، سه مورد محبوب ترین HD-CVI، HD-TVI و AHD هستند.

بایدبه این نکتهنیز اشاره کرد که HD-TVI مخفف: High Definition Transport Video Interface است که توسط Hikvision، بزرگ ترین تولید کننده دوربین های امنیتی جهان اختراع شده است.

مزایای سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ

مزایای سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ

یکی از مزایای دوربین مدار بسته آنالوگ ارزان بودن آن نسبت به سایر دوربین های مداربسته است. عملکرد دوربین مداربسته آنالوگ نسبتا آسان بوده و شرایط نصب و کار با آن نیز بسیار آسان است. همچنین تنوع بالایی را بر اساس نوع نیاز در اختیار کاربر قرار می دهد.

از دیگر مزایای آن می توان به قابلیت نظارت از راه دور و اتصال این دوربین ها در فواصل طولانی اشاره کرد. اما دسترسی به اطلاعات در این فاصله برای هر شخص دیگری امکان پذیر است، بنابراین نمی توان گفت به طور صد در صد امنیت اطلاعات را تامین می کند.

  • هزینه کم تر دوربین های آنالوگ نسبت به دوربین های مدار بسته دیجیتال مقرون به صرفه تر است.
  • دوربین های آنالوگ هنگام طراحی انعطاف پذیری بیشتری دارند و می توان از مدل های مختلف در طراحی سیستم های امنیتی استفاده کرد.
  • تنوع بیشتری دارند. از آن جا که دوربین های مداربسته آنالوگ مدت زمان طولانی تری نسبت به دوربین های شبکه ای وجود داشته اند، مدل ها و سبک های بیشتری در بازار موجود است.
  • مناسب برای سیستم های امنیتی کوچک
  • سهولت نصب و عیب یابی
  • بدون مشکل سازگاری
  • بدون تاخیر هنگام پخش فیلم
  • انتقال سیگنال دور برد بدون تجهیزات اضافی
  • قابلیت اطمینان و ثبات نظارت تصویری

معایب سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ

مانند هر تکنولوژی دوربین های مداربسته آنالوگ هم معایبی دارد، معایب سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ شامل موارد زیر است:

  • برای مناطق بزرگ و مسافت های طولانی مناسب نیست.
  • دوربین های مدار بسته آنالوگ عموما دارای قابلیت های اولیه هستند و برخی از ویژگی هایی را که ممکن است برای نیاز های شما ضروری باشد ندارند (به عنوان مثال زوم دیجیتال).
  • سیگنال های دریافتی از دوربین آنالوگ رمزگذاری نمی شوند. معنی آن این است که یک هکر می تواند به طور بالقوه به سیستم شما دسترسی پیدا کند. (این را می توان با پروتکل های امنیتی شبکه برطرف کرد)

تفاوت دوربین های مدار بسته دیجیتال و آنالوگ در چیست؟

تفاوت دوربین های مدار بسته دیجیتال و آنالوگ در چیست؟

تفاوت های زیادی بین عملکرد های این دوربین وجود دارد. شاید یکی از مهم ترین تفاوت های این دو دوربین، قیمت دوربین های مدار بسته در این دو نوع باشد، به طوری که قبل از این که بخواهیم تمایزی قائل شویم، قیمت دوربین های دیجیتال کمی بالا تر از دوربین های آنالوگ است.

سخن آخر

در این مقاله ما سعی کردیم تمام توضیحاتی که مربوط به دوربین های مداربسته آنالوگ است را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا با داشتن اطلاعات کامل بتوانید دوربین مورد نظر خود را انتخاب کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بهبود خدمات آلارم دار با تأیید صحت ویدیو

عکس العمل به هشدارهای کاذب می­تواند باعث هدر رفتن منابع شود. با یک راه حل مطمئن هایک ...
ادمین
19 آوریل 2020
بهترین نمایندگی فروش دوربین مداربسته هایک ویژن در ایران ( سی سی تی وی ست )

بهترین نمایندگی فروش دوربین مداربسته هایک ویژن در ایران

بی شک یافتن بهترین مدل دوربین مداربسته کار ساده ای نمی باشد ؛ با این حال اما ...
ادمین
31 مه 2021

دوربین های Fisheye: نظارت گسترده و بینش تجاری بهتر در یک بسته هوشمند

نصب یک سیستم نظارتی که نمای واضحی را از یک محوطه بزرگ یا منطقه بزرگ ارائه می ...
ادمین
18 آوریل 2020
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • تصویر
  • SKU
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • Availability
  • Add to cart
  • توضیح
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
مقایسه
X